Coșul meu

0 produse
Vezi toate povestile

Aruncați toate șosetele albe! Ei vă vor distruge toată viața!

socks white

 

Cu ceva timp în urmă, prietenul meu mi-a cerut să-mi exprim părerea despre toaleta pe care a negociat-o pentru angajamentul fratelui său. Ghici ce sa întâmplat? Nu mai suntem prieteni! Nici măcar nu suntem cunoscuți! Iar motivul a devenit șosete albe.

Când am văzut o șansă să-l ajut pe Mat să arate perfect într-un moment atât de important, am fugit fără să mă gândesc la ce s-ar putea întâmpla. Am specificat cămașa, cum să înfigui sacoul, ce pantofi să poarte. El a fost de acord cu totul și chiar părea destul de entuziasmat. Starea lui de spirit sa schimbat brusc când am spus că șosetele albe care sunt o mulțime trebuie doar să meargă la gunoi. Iată în cazul în care fața lui literalmente înnegrit și comportamentul său a fost cu siguranta agresiv. A sufocat ceva de felul care poate judeca cum să arate și care are propriul său stil unic. A trecut mult timp de atunci și eu personal m-am convins în repetate rânduri că șosetele albe pot ruina viața unui om.

 

Fun sosete colorate în magazinul By Socks
 

Voi împărtăși cu dvs. concluziile pe care le-am făcut în ultimii ani și veți decide dacă să le respectați.

1. Ei ucid fiecare stil elegant seara

Dacă sunteți în șosete albe, asigurați-vă că nu veți arăta elegant pentru o secundă dacă nu intenționați să mergeți în întregime în uzură albă de seară. Ar trebui să știți că șosetele albe nu vă ajung niciodată. Planificați să combinați pantofii negri cu șosete albe? Aceasta este o modalitate garantată de a vă distruge viziunea. Nu faceți greșeala vechiului meu prieten care totuși a apărut cu șosetele sale albe și a provocat un râs puternic printre oaspeți.

 


2. Nu au blugi

Jeansul este unul dintre cele mai populare articole de îmbrăcăminte din lume. Ei poartă bărbați, femei, copii și chiar animale. Este binecunoscut faptul că denimul se potrivește aproape orice ... dar nu cu șosete albe. Aproape nimeni nu ți-a spus că blugii tăi îngust arata incomensurabil cu șosetele tale albe. Deci, uitați de această combinație și alegeți un alt set.

3. Se încurcă în câteva secunde

În timp ce șosetele colorate pot fi purtate ore în șir, fără să apară cicatrici, șosetele albe vă vor face să arătați că nu ați mers niciodată la mașina de spălat. Indiferent cât de mult păstrezi, vor arăta proaspete și albe pentru un timp foarte scurt. Dacă de multe ori mergeți în aer liber când purtați șosete albe, puteți uita că au fost odată curățiți. Puteți să vă salutați șosetele gri.

 


4. Ei strică starea de spirit

Spoturile contribuie eficient la stingerea dispoziției, mai ales atunci când doriți să întâlniți pe cineva. Șosetele albe sunt ca un vrăjitor care vă uită peste umăr atunci când încercați să creați o impresie bună. Chiar și o mică specie pe ele poate distruge totul.

 


5. Nu vă vor face să vă simțiți bine

E greu să eviți griji, dar cu șosete albe, vă veți îngrijora întotdeauna ce se va întâmpla cu ei și cum veți arăta dacă ceva nu merge bine. Nu veți simți niciodată atât de minunat în șosete albe, ca și restul în șosete colorate distractive.

6. Nu se potrivesc cu hainele de lucru

Încercați să arătați serios și autoritar în timp ce purtați o pereche de șosete albe. Pur și simplu nu funcționează. Colegii tăi se vor distra cu tine în loc să te respecte.

7. Amintește-i pe toată lumea de transpirație

Șosetele de culoare albă poartă, de obicei, în sala de gimnastică. Ele au devenit cunoscute ca îmbrăcăminte sport, iar purtarea lor în afara sala de sport nu este bine acceptată. Ei vor aminti mereu oamenilor din jurul vostru că aveți picioare lipicioase și transpirați. Dezgustator!

8. Te fac să arați leneș

Combinând o pereche de șosete cu tinuta ta e nevoie de timp. Utilizarea ciorapilor de distracție arată că acordați atenție detaliilor. Acest lucru arată că sunteți o persoană care îi place să aibă grijă de ei înșiși și de mediul lor. Dacă purtați șosete albe, se poate presupune că sunteți prea leneș să vă ocupați de dvs. atunci când nu este.

9. Ei fac ca selecția ta de încălțăminte să fie inadecvată

Șosetele albe nu arată bine cu cele mai multe pantofi. Cu toate acestea, dacă sunteți o persoană care nu este gata să renunțe la șosetele albe preferate, puteți renunța la toate celelalte pantofi, cu excepția celor adidași.

 


10. Sunt asociate cu șederea într-un spital

Oamenii spun: nu judeca cartea de pe coperta ei, dar când purtați șosete albe, probabil că veți fi acționat în mod grav. Unii oameni se asociază purtând șosete albe cu ședere într-un spital. Nu vrei să te uiți bolnav?

11. Ele contribuie la încălzirea globală :)

Șosetele albe sunt groase și stochează căldura. Acest lucru nu este un lucru bun atunci când vine vorba de o îmbrăcăminte practică.

Din ceea ce sa spus până acum, cel puțin un lucru v-a convins să nu ajungeți la ciorapi albi.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Povestiri despre șosete

Sosete cadou - da, este într-adevăr o idee bună

27 Octombrie 2018
  Sosete pentru cadouri? Da, aceasta este o idee bună. Dacă darul este o zi de naștere sau o vacanță de Crăciun. Sau ați decis să vă bucur...

Șosete pentru sărbătorile de Crăciun - o punte între trecut, prezent și viitor

14 Octombrie 2018
  Șosete pentru sărbătorile de Crăciun ... Îl caut deja. Cu fiecare temperatură căzut intensifică nostalgie pentru setea de vara pentru o...

Termo-șosete de iarnă de iarnă - au ajutat să se ocupe de soacra

30 August 2018
  Șosete termoizolante de iarnă - nu le-am acordat prea multă atenție. Da, sunt multe șosete frumoase și colorate, dar pentru mine. Până c...

Animale

Mancare si bautura

Călătorie