Coșul meu

0 produse
Vezi toate povestile

Sosete de culoarea bărbaților - le-a luat pentru divorț

sosete barbati

 

Ciorapi de culoarea bărbaților - le-am plăcut întotdeauna. Bărbații care sunt îmbrăcați în ele asemenea lui. Ei par liberi, trăind în afara stereotipurilor societății. Cumva mai mult zambitoare și vesele. Oarecum diferită de cea convențională. Și cine nu iubește culorile. Ele dau un zâmbet vieții. Sper că atunci când omul de lângă tine poartă șosete de sex masculin ... viața ta cu el va fi colorată, nu alb și negru.
 


Soțul meu, de asemenea, purta șosete de culoare bărbați. Poate din punct de vedere psihologic, ma influențat să-mi conectez viața cu el. De fapt, el încă poartă șosetele de sex masculin, dar el nu mai este soțul meu. Ne-am despărțit. Motivul - cel în care m-am îndrăgostit. Lumea lui era prea colorată. Și nu a vrut să se comporte ca soț și soț responsabil.
 


Femeile nu știu ce vrem ... m-am plâns de lucruri care m-au atras de nebunie. Am vrut să schimb persoana pe care am iubit-o. Cine mi-a dat acest drept? Vreau ca cineva să mă schimbe? De ce atunci încerc să fac asta iubitului meu? Scoateți șosetele de culoare masculină.

 

Barbati soseteCum putem să nu intrăm în norme? Nu cere lucruri de la cei dragi ... Să fii aceiași bărbați și femei aceleași fericite și neglijente când facturile și copiii bat pe ușa noastră ...

Cum să rămâi puiul răcoros? Credeți - nu vreau să fiu o femeie enervantă care vorbește despre mâncare, electricitate, scutece și discută despre vecin. Eu însumi nu voi putea să stau!
Nu vreau ca el să se transforme în unchiul îngrozitor, care numai limbile. Purta alb și negru și-și uita ciorapii bărbaților răcoroși.


Nu vreau toate astea, dar eu o creez eu ...
Așa că lupta noastră a durat mult timp.
Vroiam să-l las de pe șosetele bărbaților coloranți, trăgea. Am cedat. Se schimba. Am mormăit că nu sa oprit singur. Era obosit și nu știa ce mai vreau. Ne-am oprit să suferim ...

 


Așa că am ajuns la divorț!
Divorțul din cauza prostiei, a vieții de zi cu zi, a incapacității de a trăi cu deciziile noastre. Din cauza culorilor și a ciorapilor de bărbați colorați, am iubit atât de mult, dar au devenit un obstacol uriaș.


A fost un proces lung și dificil. Umplut cu taxe. Fiecare dintre ele este justificată și dureroasă. Pentru că știi că omul împotriva ta are dreptate. Și tu undeva în lumea ta confuză ai dreptate față de tine.

Divorțați deoarece nu doriți să pierdeți culorile relației dvs., iar șosetele de culoare masculină sunt iritante. Dacă problema se datorează faptului că erau mai băieți vreodată.

A venit ziua divorțului. Și a venit cu o față pufoasă. Dar zâmbetul larg îi apărea din nou pe față. Și peste adidașii mei, ciorapii bărbaților mei preferați au intrat.
În acel moment am prăbușit ...
Le-am vrut! Am vrut-o pentru mine. Și lumea mea pare să fi eșuat.
 


Șosetele colorate ale bărbaților îmi amintesc că eram odată o fată fără griji. Și e băiatul meu colorat. Mi-au amintit că ne iubim unii pe alții. Și, în ciuda certurilor, nu am încetat niciodată să iubim.

Șosetele colorate ale bărbaților îmi amintesc că fac cele mai mari prostii din viața mea.
Acum am putea fi în vacanță, în pat sau înghesuit în fața televizorului.
Suntem la sfârșitul relației noastre ...
Eram o femeie enervantă și omul a refuzat să-și scoată șosetele de sex masculin.

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Povestiri despre șosete

Termo-șosete de iarnă de iarnă - au ajutat să se ocupe de soacra

30 August 2018
  Șosete termoizolante de iarnă - nu le-am acordat prea multă atenție. Da, sunt multe șosete frumoase și colorate, dar pentru mine. Până c...

Șosete bărbați - cumpărați o sută de perechi

13 August 2018
  Probabil la fel Șosete bărbați - cumpărați o sută de perechi. Probabil la fel. Există spirite invizibile în mașina de spălat, în came...

Șosete de bărbați colorate - marca comercială a șefului

27 Iulie 2018
  Sosetele colorate ale bărbaților - mi-au trezit întotdeauna curiozitatea în mintea mea. Întotdeauna m-au făcut să mă gândesc la bărbații...

Produse Noi

Animale

Mancare si bautura

Călătorie