Coșul meu

0 produse
Vezi toate povestile

Termo-șosete de iarnă de iarnă - au ajutat să se ocupe de soacra

sosete barbati

 

Șosete termoizolante de iarnă - nu le-am acordat prea multă atenție. Da, sunt multe șosete frumoase și colorate, dar pentru mine. Până când ei nu ajută cea mai tare femeie din lume să te iubească. Sau cel puțin nu te mai scuipa. Cea mai rece femeie din lume este impresionată de o pereche de șosete de iarnă? Spune că nu am soacra cu cea mai controversată natură a planetei?

Și înainte de a vă spun că nu am nici un gust, și cu șosete de iarnă nu se poate merge prost, lasă-mă să-ți spun ... Mergem la ziua de naștere. Cumpar parfum. Cost - aproape la fel de mult ca întregul meu salariu. Parfumul ei, care nu sa schimbat ani de zile. Ei bine, momentul în care am cumpărat-o pentru ea ... El a spus că acest miros nu este corect.
 


Mergem în Italia - cumpăr suveniruri și o eșarfă frumoasă. Din cea mai bună țesătură. Doar vecinii și complexele au mers în prezent la excursii și au purtat cadouri. A fost un gust prost. De asemenea, am cumpărat un tichet de vacanță - trebuia să pun banii și banii în buzunar. De ce ar trebui să-și petreacă darurile? Sunt prea obraznic?

Eram nebun. Ideea sărbătorilor de Crăciun în casa ei mi-a făcut o erupție. Ideea de a cumpăra cadouri scumpe pentru a explica cât de neplăcute sunt - chiar mai mult. Dar obligațiile sunt obligații. După cum spunea soțul meu, ma ales pe mine, dar nu credeam că sunt în familie. Dar un cap tânăr și verde - nu credeți. Și apoi plătiți pentru greșeli.

Dar soarta nu este atât de nefavorabilă. Am cea mai pretențioasa mamă și cel mai dulce monstru din lume. Omul ma regretat. El ma chemat să fumez și mi-a spus: "Sufletul, vin sărbătorile. Despre soția mea și a lua niște șosete termice. Vedeți cum se va opri mormăierea. Dacă nu se oprește, te va hărțui toată viața. Nu este o femeie rea. Socrul este simplu! ".

 

Șosete mari pentru fanii de schiSă-i dai soacra de iarnă nu era o opțiune. Atât de scumpe lucruri le-a dat altora sau de a pune o treime în surzile din dulapuri. Cu niște șosete de iarnă, mă va arunca din ele. Pe de altă parte, cumnatul meu nu ma trădat niciodată. Asigurați-vă întotdeauna că mă simt bine și spun că fiul său are un gust bun. Nimic pe care l-am luat. Pentru atâtea lucruri cred că el are niște șosete de iarnă care se îndoiesc. Și ce trebuie să pierd?

Așa că am mers în jurul tuturor magazinelor. Am ales cele mai calde și mai colorate șosete de iarnă. Le-am împachetat în cea mai bună lucrare. Am adăugat o cutie de bomboane frumoase. Și am așteptat sărbătorile.

 

Șosete cu un camion în munțiCând vine momentul așteptat, inima mea va ieși. Cumnatul meu a râs și am schimbat toate culorile curcubeului. Își dezleagă panglica. Și brusc un zâmbet apărea pe fața ei. Nu știam ce se întâmplă, dar părea că o piatră a căzut din sufletul meu. Mi-a zâmbit la mine și la prezentul meu! Un dar care nu mi-a plătit salariul, dar a fost ales cu gust. Și cu asistarea socrului meu ... A zâmbit la șosetele de iarnă!

Sa dovedit că mama soțului meu colectase șosete termice de iarnă. O femeie rece este încălzită de șosetele de iarnă și de magia lor. Acesta este secretul care mi-a fost dat. De atunci nu am devenit cei mai buni prieteni. Dar ne-am bucurat unul de celălalt. Și asta a fost de ajuns.

Sa oprit cu insulte, mi-am cumpărat aproape fiecare pereche frumoasă. Socrul meu mi-a fost dezvăluit, dar noi i-am fost recunoscători. Soțul meu este relaxant. Nu mai aveam probleme cu cadouri ... Totul sa rezolvat până când sa născut copilul.

Douăzeci de grade avea șosete de iarnă. I-am pus pe cap. Mi-a turnat apă, să se răcească când era cald. Toți sunt pe spini de noi.

Poate că într-o zi copilul va deveni mare și îl vom găsi amândoi pe stăpânul nostru. Până atunci este imposibil să se concilieze. Chiar și cu o sută de perechi de șosete de iarnă.

Nu m-am întâmplat cu soacra mea și nu sa întâmplat cu nora mea. Dar cel puțin am cel mai bun tată al lumii și un om care nu este un nenorocit. Și o colecție de șosete frumoase - înapoi la mine tot ce am cumpărat până acum ...

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Povestiri despre șosete

Sosete cadou - da, este într-adevăr o idee bună

27 Octombrie 2018
  Sosete pentru cadouri? Da, aceasta este o idee bună. Dacă darul este o zi de naștere sau o vacanță de Crăciun. Sau ați decis să vă bucur...

Șosete pentru sărbătorile de Crăciun - o punte între trecut, prezent și viitor

14 Octombrie 2018
  Șosete pentru sărbătorile de Crăciun ... Îl caut deja. Cu fiecare temperatură căzut intensifică nostalgie pentru setea de vara pentru o...

Termo-șosete de iarnă de iarnă - au ajutat să se ocupe de soacra

30 August 2018
  Șosete termoizolante de iarnă - nu le-am acordat prea multă atenție. Da, sunt multe șosete frumoase și colorate, dar pentru mine. Până c...